ο «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» μας ταξιδεύει στη Μυτιλήνη

Αυτή την Κυριακή ο "ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ" μας ταξιδεύει στη Μυτιλήνη

Αφιέρωμα στην κουζίνα της Μυτιλήνης

Ταξιδέψαμε στη Μυτιλήνη και…

  • Καταγράψαμε ιστορίες για τα γλυκανισοτόπια, τις σαρδέλες και τα αλίπαστα, τον απέραντο ελαιώνα, το φαγητό των πανηγυριών και την αστική κουζίνα στην αρχοντική Λέσβο.
  • Δοκιμάσαμε τα μοναδικά της προϊόντα, ενώ ντόπιοι μας αποκάλυψαν τα μυστικά της μαγειρικής τους μέσα από τις πεντανόστιμες συνταγές τους: τηγανητέλια γερακιώτικα, σφουγγάτο Μεσότοπου, σουγλούδες, σουπιές ξιδάτες, ντολμάδες με παστό μπακαλιάρο, ιμάμ στην κατσαρόλα, κολοκυθολούλουδα γεμιστά, γκουζλεμέδες κ.α.

Ακόμη, όλο το καλοκαίρι σε ένα γιορτινό μενού ανάλαφρο και απολαυστικό.

Επίσης, πλήρες ρεπορτάζ από την 7η απονομή βραβείων ποιότητας Γαστρονόμου, μαζί με τις ιστορίες των βραβευμένων.

Comments

comments


12 Ιουλίου 2014

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.